Носителят на "Еми" Боб Оденкърк (Обадете се на Сол, Вестник на властта, Небраска) е Хъч Мансел – недооценен и пренебрегван баща и съпруг, който се е примирил с ролята си на неудачник, преминаващ незабележимо през живота. Просто "Никой".

Когато една нощ двама крадци нахлуват в дома му, Хъч не прeдприема нищо, за да защити себе си и семейството си, надявайки се да избегне по-сериозно насилие.

Синът му, тийнейджър Блейк (Гейдж Мънроу, Колибата) е разочарован от него, а съпругата му Бека (Кони Нилсен, Жената чудо) се отчуждава още повече.

Последствията от инцидента отключват потискания от много време гняв на Хъч и събуждат отдавна заспали инстинкти, които го отвеждат по брутален път, който ще разкрие тъмни тайни и смъртоносни умения. 

Сред порой от юмруци, изстрели и свистящи гуми, Хъч трябва да спаси семейството си от опасен противник (руският актьор Алексей Серебряков, McMafia на Amazon) и ще гарантира, че никога повече няма да бъде припознаван като никой.

Режисьор на "Никой" е Иля Найшулер (Хардкор), а сценарист е Дерек Колстад (Джон Уик 1, 2 и 3). Филмът е със специалното участие на носителя на награда "Еми" Кристофър Лойд (Завръщане в бъдещето) и музикантът Робърт Фицджералд Дигс, по-известен като RZA. Продуценти на "Никой" са Кели Маккормък и Дейвид Лийч (Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Дедпул 2).

Един от най-мистериозните трилъри за 2021-а излиза в кината на 21 май.