На 30 юли "Дисни" ни канят да се присъединим към Дуейн Джонсън и Емили Блънт на "Круиз в джунглата" – най-опасното, най-забавното и най-развлекателното приключение на големия екран това лято.

Вдъхновен от една от най-старите и обичани атракции в Дисниленд, която приема своите "пасажери" още с отварянето на вратите на увеселителния парк през далечната 1955 г., "Круиз в джунглата" ни отвежда на незабравимо пътешествие през опасните води на Амазонка, за да ни срещне с оживели легенди, древни проклятия, кръвожадни животни, безскрупулни злодеи и смели герои.  

Обичаната от всички носителка на „Златен глобус“ Емили Блънт влиза в ролята на смелата и решителна изследователка д-р Лили Хаутън, която тръгва по следите на древна легенда, която гласи, че в дебрите на амазонската джунгла има тайнствено дърво с лечебна сила, която може да промени медицината завинаги.

За да успее в мисията си, Лили има нужда от кораб и опитен водач, който да я преведе през бурните води на Амазонка.

За целта тя наема разнебитената и на пръв поглед не много надеждна лодка за разходки на прекалено самоуверения капитан Франк Улф (Дуейн Джонсън), който, въпреки съмнителната си репутация, самоотвержено се впуска в опасното приключение заедно с  Лили – не само за да намерят първи дървото, но и да попречат то да попадне в  грешните ръце, които да превърнат силата му в истинско проклятие.

По пътя необичайният тандем среща безброй опасности, но когато тайните на изгубеното дърво се разкриват, рискът за Франк и Лили става още по-голям и тяхната съдба, както и съдбата на човечеството, е поставена на карта. 

С разточителна визия, напрегнато действие и неспирен екшън, интригуващи мистерии, много хумор и най-вече със сърцата история и колоритни герои, "Круиз в джунглата" ще предложи на зрителите в киносалоните незабравимо изживяване в стила на класики като "Индиана Джоунс", "Мумията" и "Карибски пирати".

Без никакво съмнение, за любителите на филмовите приключенията, това лято дестинацията е само една – "Круиз в джунглата".

Режисьор на филма е Жауме Колет-Сера (Среднощно преследване, Опасни води, Без последна спирка), а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във филма участват още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирес, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други. 


Тръгваме на "Круиз в джунглата" от 30 юли в кината на 2D и 3D, дублиран и субтитриран.