Люси, Санди, Надя, Джесика и Ванеса. В началото на века пет момичета се изправят пред хилядна конкуренция в германското шоу „Popstars“, a няколко месеца по–късно с дебютната си песен „Daylight in your eyes“ изгряват на музикалната сцена като момичешката банда „No angels“.

Сингълът мигновено завладява не само германските фенове, но и европейската публика. На същия успех се радват и последващите албуми „Еllements“ и "Now..us". До есента 2003-а петте дами се превръщат в световна сензация на поп музиката, но след сборен албум и няколко концерта групата престава да съществува.

Изглежда това съсвсем не е краят. През 2007 Люси събира момичетата за „втори живот“ на "No Angels". Единствено Ванеса Петруо не остава част от групата. Това не е пречка великолепната четворка Дяковска, Мьолинг, Бенаиса и Валс да достигне триумфално до финала на Евровизия с песента „Disappear“. 

Септември 2009, Мюнхен
Снимка: Getty Images

Резултатът на самия финал обаче е разочароващ, през следващите години участията намаляват до официалното разпадане на групата през 2014.

"No Angels" не са забравени. Навръх 20-годишнината от основаването им, интересът в онлайн платформите се увеличава, а голямото завръщане вече е факт. И то ще се случи с нова версия на песента, която ги направи известни: „Daylight in your eyes“.

Ексклузивното интервю на Диана Любенова с най-известната дамска поп група в континентална Европа, които направиха световно мега завръщане преди дни очаквайте в предаването "Тази неделя".