Виктория Бекъм и дъщеря й Харпър попаднаха на сцена като във филм на ужасите. Докато вечеряха спокойно в заведение в Маями, избухна кавга между посетител и охраната, която завърши с много кръв.

Във видеозапис, разпространен в мрежите, неидентифициран мъж с окървавено лице твърди, че охраната го е изгонила и го е ударила в лицето. Причината? Бил заподозрян, че се опитва да направи снимка на Лионел Меси.

"Те се нахвърлиха върху нас. ... Само защото моето момче се опитваше да се снима с жена си, не с Бекъм или Меси. Това беше семейно събиране", казва мъжът на кадрите.

От записа се чува и глас на жена, която казва: "Той е семеен, празнува 21-ия рожден ден на дъщеря си"

Снимка: Колаж: LadyZone.bg

Виктория Бекъм бързо е извела дъщеря си Харпър от оживения ресторант Gekko, в който се случила кървавата сцена. двете са били придружени от охрана до автомобила си. 

От видеото се вижда, че и двете не изглеждат притеснени от случилото се. Папараците задават въпрос на Виктория как се чувства, на който тя не отговаря. Харпър пък се усмихва приветливо и прегръща както майка си, така и общ познат, който остава извън кадър. 

По-рано тя излезе на терена заедно с Меси, с което сбъдна една от най-големите си дестки мечти. 

Съсобственикът на ресторанта Дейвид Гурман публикува информация за вечерта в собствения си Instagram.

"Непринуден петък @gekkomiami", написа собственикът на нощни клубове под снимки, на които е заедно с Меси, Давид и други звезди.

Същите снимки бяха публикувани и в профила на ресторанта.

Постът получи множество негативни коментари, че когато има кръв и побоий нощта не може да се нарече приятна.