Срещаме ви с едно хитово немско дуо - twocolors са едни от топ артистите в съвременната електронна музика, които разказват повече за новото си EP и музикалните мечти. В България и по света станаха сензация с кавъра си на 26-годишния хит "Lovefool" на The Cardigans. twocolors са едни от хитовите артисти в съвременната електронна музика. За разлика от повечето си колеги, двамата са много повече от диджеи. Те са музиканти със собствен почерк.

"Той свири на клавишни, а аз на китара. Не сме диджеи, по-скоро дует", каза Емил.

"Когато сме на фестивал, ние миксираме песента на живо за публиката", допълни Пиер.

Последната им ярка музикална заявка беше издаването на EP, което достигна високи позиции както в музикалните класации в Европа, така и зад Океана.

"Като електронни артисти сме ориентирани около сингълите. Преди два месеца издадохме EP. Плануваме да издадем още", каза Пиер.

"Можем и да издадем голям албум. Но трябва да имаме силни песни. Ако имаме албум, тогава не мислим само за един голям сингъл, а ще можем да направим три големи песни, но към тях да добавим такива, които наистина харесваме, макар и да не са с потенциала за водещи сингъли. Това е причина да издадем нещо като албум в бъдеще", допълни Емил.

"Да работим с големи артисти като Джъстин Бийбър, Дъ Уикенд, Росалия, това е наша голяма музикална мечта", каза Пиер.

"Бих добавил, че да живеем с музиката, да живеем нашата мечта значи да работим в студиото, да правим шоу за публиката, да продължаваме да сме това, което сме. Това е най-доброто, което може да ни се случи, защото живеем мечтата си. И това е уникално!", допълни Емил.