Напрежение и сълзи белязаха последното участие на полуфиналиста Теодор Колев в кулинарното предаване MasterChef. Младежът не издържа на темпото на предаването и развя бялото знаме, което малко ядоса шеф Силвена Роу, а след това я просълзи. Теодор беше гост в предаването „Преди обед“, за да сподели за емоционалното си преживяване в MasterChef.

„В даден момент цялото това напрежение се насъбира и ако човек не е подготвен достатъчно, може много лесно да прегори“, обясни той решението си да се откаже от състезанието.

Теодор мина през доста напрегнати и драматични моменти и в предишните епизоди, но в последното предаване емоционалната му чаша преля.

„Моят единствен враг беше перфекционизмът, който аз винаги гоня“, каза Теодор. „Аз винаги нося в себе си доза съмнение и доста често презирам успехите си. Винаги знам, че има какво още да надградя.“

Благодарение на предаването тази черта на характера му се е променила. Теодор смята, че е успял да израсте като личност и вече гледа по много по-различен начин на нещата.

„Преди да влезе в предаването, Тео беше много притеснен, много несигурен в себе си, лабилен и не знаеше как да подхожда към непредвидените ситуации“, каза Тео за самия себе си. „Благодарение на цялото това напрежение, което изпитах в кухнята, със сигурност мога да твърдя, че в непредвидени и рискови ситуации мога да удържа фронта и да не се предам.“

Какво още сподели той и какво приготви в ефира на bTV може да видите във видеото.