Наричат я Феята на любовта. Не е давала интервюта от близо 2 години, но в студиото на "Тази сутрин" Наталия Симеонова гостува абсолютно откровена и автентична. 

От година и половина водещата на предаването "Море от любов" живее във Флорида заедно със съпруга си, музиканта Денис Ризов. Преди години двамата се разделят, но никога не са се развеждали.

"По-спокойно от всякога е моето море от любов сега. Отчиташ грешките си, искаш прошка и продължаваш напред" - споделя тя за отношенията им в момента.

Уточнява, че Денис е лесен за контактуване и дори караниците им били много кратки сега. Според нея тайната на успешната връзка се крие в това в нея да има "и възходи, и падения, и караници, и сдобрявания."

Дъщеря им Виктория наскоро се е дипломирала. За нея майка й казва, че е "изключително благородна, спокойна, разумна и мъдра. Надмина моите очаквания!"

По около 700 писма седмично получавала навремето в "Море от любов" Наталия. Дори след спирането на предаването, в което много двойки получаваха втори шанс за връзката си, тя продължава да помага на хората и тяхната любов.  

"Вие сте първата стъпка към щастието на хората" - казва Здравка Евтимова за Наталия Симеонова, която е и нейната специална изненада в студиото. 

Търсенето на доброто у човека пък е това, което писателката приема за своя житейска философия. 

"Всеки човек е и проклет, и добър. Но ако откриеш силата, таланта му, той ще превърне барута си в чаша кафе и ще ти го даде с голямо удоволствие." 

Силните думи на Здравка Евтимова за Коледа

Какво е казала свещичката на слънцето - благодаря ти, ти ме научи колко е необходимо да светиш. На тази светлинка поетите пишат стихове, може да се роди обич, да помогне на плачещо бебе да се успокои... Българската Коледа има огромната сила на тази свещичка. Тя е част от слънцето, което ни прави хора!

Ако някой ден спечели Нобелова награда за литература, би искала да помогне на много талантливи хора. Голямо нейно желание е и целия свят да прочете "Железният светилник". За нея този роман представя "България в нейната голяма горест и издържливост"

  • 10 факта, които не знаете за Веселка - спечелила 100 000 лв. от "Фермата"
  • Дизайнерите от „Alessa” с 3 предложения за новогодишен тоалет
  • Алена: В годината на Нептун ще осъзнаем грешките си (ВИДЕО)
  • Спенс: Тази Нова година ще бъда с най-малкия си син – така постанови съдът
  • Книга за любовта помага на млада жена да се пребори с множествената склероза
  • Любимите снимки на Вики Терзийска в Инстаграм: дъвки Love is от Истанбул
  • Защо трябва да добавите „нищо“ в желанията си за 2023 г.?
  • Малки разговори с деца: Защо Дядо Коледа НЕ съществува, но еленът му яде... кебапчета
  • Преяждане дебне отвсякъде! Как най-бързо да влезем във форма (ВИДЕО)
  • 418 501 души научиха от Ladyzone за смразяващата загуба на Иво Аръков