В снощния епизод на "Фермата" 8 Хепи Ванче влезе в ролята на оператор, за да заснеме видео дневника на Радо. Между двамата възникна спор, в който се изгуби тънката граница между шегите, горчивите истини и заяждането.

- Май ми завиждаш. Ти вече си залязла звезда. Остави другите да се развиват – каза Радо на Хепи Ванче, защото не беше доволен как тя снима.
- Тази година Хепи Ванче, не е много хепи, а гепи – коментира пред всички баскетболистът.
- Това момче е много пренавито. Не е това начинът – отвърна Хепи Ванче.
- Новата рубрика не с Хепи Ванче, а с Хейти Ванче. Станала е много злобна, може би защото е на 38 години. Явно след 35 човек става много злобен – продължи в същия дух Радо.
- Злобен вече е много шит дума. Ти си голям смотаняк – потърси защита яхтената стюардеса.
- Аз не съм като теб да правя дневници „Днес пътувах до Гърция. Беше много хубаво!“. Човек, мъж няма да си намериш скоро, сериозно – отвърна баскетболистът, с което предизвика Камелия да се включи в разговора с „Айде, стига вече! Това и на мен го каза“.
- Не, ти можеш да си намериш мъж. Тя е много полудяла.
- Бъди мил. Злобееш сега – коментира 32-годишната Камелия Кузнецова, майка на едно дете, която е в процес на развод с американския си съпруг.

Снимка: bTV Media Group

В дигиталната рубрика на сценариста Мирон Крумов „Животът зад Фермата“ Калин коментира Радо така:
„Радо е доста импулсивен, понякога изглежда груб, но той така си говори. Малко трябва да си адаптиран към него, за да говориш с него. Когато е гладен, е много изнервен“.

Водещите Иван и Андрей коментираха темата за отношенията и разделите между мъжете и жените с една шеговита сентенция на Мирон „Сексът е до време, мусаката е вечна!“.

Вижте останалите забавни моменти тук: