Любимият комедиен актьор на България Краси Радков празнува рожден ден на 24 април. В момента той води най-бляскавото шоу за танци в ефира "Dancing Stars".

Там звезди като Папи Ханс, DARA, д-р Неделя Щонова и Натали Трифонова всяка седмица показват завидни умения в танците. Как танцува показа и самият Краси Радков, а танцът му беше запомнящ се. 

 

Заедно с партньорката си Таня той изпълни горещия танц пасо добле. Танцът му сложи край на война с Илиана Раева. 

Той влезе в ролята на матадор, впусна се в пасо добле и закри танцовия двубой с Алекс Раева, която се представи на дансинга миналата седмица. Журито оцени всеки елемент от изпълнението му - от старанието, през чувството за хумор до перфектно изпънатите червени чорапи.

Илиана Раева вдигна 510 точки на Краси и му връчи купа. Комикът, който преди 15 години остана втори в „Dancing Stars“ и на шега твърдеше, че е ощетен от строгата съдийка, сега прие неочаквания й жест с широка усмивка. 

"Смешките никога не спира, това му е естественото състояние" - коментира тя тренировките им.

Верен на кредото си "Всичко правим за зрителя - важното е той да се забавлява", Краси се справи блестящо с предизвикателството.

След изпълнението си, той първо изпи чаша вода, след което благодари на танцьорката си Таня.

"Искам да кажа на участниците - правите страхотно шоу! Някой път публиката гостува на друг, не се сърдете, бъдете широко скроени.", каза той.

"Това е един уникален танцьор", възкликна Илиана Раева и му благодари купа, с която компенсира решението си отпреди 15 години в предишен сезон на шоуто.

Какво още стана снощи и каква оценка получи Краси - чуйте във видеото по-горе.

Цели епизоди на предаването гледайте на btvplus.bg