„Като ми звъннаха, бях във възторг, но гледах да нямам много очаквания! Страшно много го исках и се радвам, че успях да си извоювам стола.“ - споделя Дара за избора й на треньор в "Гласът на България". В "Тази неделя" тя разказва какъв глас ще търси и какво очаква да се случи в музикалното риалити. 

"Гласът, който ще търси, е този, който може да ме накара да мечтая. Тембърът трябва да бъде по-специфичен." - издава намеренията си тя. 

Дара е на мнение, че с нейния опит на музикалната сцена ще може да помага на участниците във формата. Казва, че познава напрежението преди излизането на сцена и напълно ще ги разбира.

Нова й песен "Tunder" се отличава с много динамика и смяна на най-различни визии. 

Парчето бе добавено в над 20 водещи чуждестранни плейлисти в дигиталните платформи, включително в Русия, Германия, Полша, Швейцария и Унгария. 

В клипа на “Thunder” Дара се превръща в мечтите на обикновено момиче, прескача между различни реалности и сменя рязко образите си – от фатална супер жена, през пленителна циркова актриса до астронавт, който съзерцава вселената.

Споделя, че идеята за смяната на тоалети е била нейна. Имала дори още по-щури идеи за видеото, като скачане от сграда, но в крайна сметка не били реализирани.

„Аз съм готова да експериментирам!" - е откровена тя по повод различните образи, в които влиза. 

Демото на песента било готово отдавна, но направено като на шега. Когато го чува отново, решава, че  този проект трябва да се реализира.

След изпълнението й на наградите на БГ Радио на песента „Ближи си сладоледа“ на Дони и Момчил, Дара разказва, че винаги е искала да изпее точно такава различна песен. Уважава Дони не само като артист, а и като човек, който й дава градивна критика и съвети.

Видеото към парчето е заснето на 4 локации в рамките на над 20 часа. Негов режисьор е Стефан Маринов – Buddubbaz, а оператор - Петко Андонов.