"Отношението на ратаите Ралица и Георги към мен със сигурност ще се промени. Георги със сигурност ще потърси отмъщение в момента, в който му се отдаде такава възможност", заяви в снощния епизод Живка, която е фермер на седмицата.

„Това е една игра и аз съм дошла да я играя“ – допълни 39-годишната Живка, която в Австрия кара 12-тонен камион, работи само с мъже и затова е сигурна, че ще спечели „Фермата“.

„Тепърва ще започнем да осъзнаваме къде сме, кои са зад нас и кои не. Много неща забелязах сега. Ще има жертви. При първа възможност ще си върна на Живка. И то брутално“ – коментира 41-годишният Георги, който при влизането във „Фермата“ заяви, че е мъж лидер.

„Добре знам, че силните личности никой не ги обича. Когато изпъкнеш, веднага някой се опитва да ти сложи чатала, но аз се оправям в такива ситуации. Ако някой във Фермата се опита да ме жегне, ще му отговоря подобаващо“ – призна той във видео визитката си.

В епизода снощи Живка заяви още, че „Георги няма да се справи като ратай и ще създаде огромни проблеми на Ралица. Той не е организиран. Насред задачата пуши цигара, намира си друга работа... Няма да ги изтърва от поглед ратаите, защото очаквам там да има издънка“.

Целите епизоди на „Фермата“ можете да гледате на btvplus.bg