Гимнастичката Боряна Калейн бе гост в „Търси се“. В предаването се включиха Илияна Раева, родителите на Боряна, треньорката й Марияна Памукова, както и нейният приятел Георги Тодоров.

„Тя е много земен човек. Любознателна, откровена и чувствителна. Може да се разплаче дори на реклама за препарати, толкова е емоционална… В началото не можеше да направи салата, но вече е доста добра в кухнята. Готви всичко – миди калмари… мастър е вече… Много иска да се оженим и това я кара да тренира, да си изпълни професионалните цели“ – сподели Георги Тодоров, с когото Боряна има връзка от две години.

Снимка: bTV Media Group

Последните думи на Георги развеселиха всички в студиото, а Боряна коментира:

„Запознахме се в залата, той започна работа като кинезитерапевт с по-малките. Не беше любов от пръв поглед. На едно състезание той ми намекна какви чувства изпитва, а аз се изплаших и се скрих по детски. Първоначално не знаех какво да направя. Връзката ми с него ме промени, пораснах. Той е много зрял за годините си, а аз станах по-отговорен човек. Няколко пъти съм му намеквала, че искам да се оженим, но на него не му е фикс идея да има сватба“.

Снимка: bTV Media Group

Боряна Калейн има множество награди, а на олимпиадата в Токио зае достойното пето място. За нейния път към спортните върхове говори Илиана Раева.

Снимка: bTV Media Group

„Прекрасно си спомням първата ми среща с Боряна, която бе на европейското първенство в Баку. Игра много силно и ме впечатли. Видях невероятна енергия и харизма в това дете. Видях качества за шампион. Голямо удоволствие е да се работи с нея, тя е родена за художествената гимнастика… Преди Токио тя бе на ръба, получи изненадваща за всички нас предстартова треска, която продължи около 10 дни. Боряна усети с цялата си същност огромната отговорност, че е готова за медал. Изпадна в тежко психично състояние, постоянно сънуваше, че си изпуска обръча. Накрая излезе от това вцепенение, но не получи медал, въпреки че беше готова за него. Именно затова реши да продължи с кариерата си“ – коментира Илиана Раева.

Снимка: bTV Media Group

Във видеата можете да видите и участието на родителите на Боряна – Николай и Желя Калейн, както и на треньорката Марияна Памукова, която работи с нея от 6-годишна възраст.

Снимка: bTV Media Group

Снимка: bTV Media Group