Прегърнати и усмихнати - така изглеждат Илиана Раева и Боряна Калейн, на последната обща снимка, която председателката на БФХГ сподели във Фейсбука си. Боряна спечели златен медал на лента на Световната купа в Бакуи сребро на бухалки.   

"С шампионката!" - написа председателката на БАХГ към снимката и добави емоджи сърчице. На кадъра Илиана Раева е без грим, както сме свикнали да я виждаме обикновено, което не й пречи да сияе от щастие. 

"Имам още върху какво да работя. Ще има промени в съчетанията", заяви гимнастичката, въпреки златното отличие от Световната купа в Баку. 

Амбициозната българка е категорична, че има още върху какво да работи и да променя по съчетанията си, за да се представи на ниво на европейското първенство във Варна и олимпийските игри в Токио. 

"Много добра игра на Боряна и Катрин. Все още не успяват да направят всичките си заложени елементи, но със сериозна работа ще успеят. Поздравления за състезателки, треньори Бранимира Маркова, Весела Димитрова, Мариана Памукова, екип и съдия Филипа Филипова! Много работа ни чака! Много!" - написа след Световната купа амбициозната Илиана Раева.