В петъчната си рубрика водещата Зейнеб Маджурова срещна зрителите на bTV с едно от най-харесваните лица от екрана - Николаос Цитиридис. Водещият на забавното вечерно шоу се завръща на екрана на 31 януари (понеделник) от 22:30 ч. по bTV, а предаването му навършва 2 годинки.

Снимка: bTV Media Group

Николаус сподели, че в първото му предаване на гости ще му е рапърът Ицо Хазарта, който е момента е депутат. Двамата ще поговорят за предаването „България търси талант“, където Цитиридис ще замени Хазарта като член на журито.

Снимка: bTV

Водещият се пошегува, че Ицо Хазарта започва времето си като народен представител много добре – още с влизането си в парламента е създал едно работно място.

Николаос Цитиридис сподели още, че е обсебен от котката си и дори е инсталирал камери в дома си, за да я наблюдава. Името на животинчето е Карма.

Снимка: https://www.instagram.com/ntsitiridis/

Накрая Зейнеб реши да го поизмъчи с една игра, с която той често затруднява зрителите си. От снимки на три жени, Цитиридис трябваше да избира за коя ще се ожени, коя ще целуне и коя ще отхвърли. Водещият най-много се затрудни, когато и трите жени, които му бяха предложени, се оказаха транссексуални.

Снимка: Олег Попов

Във видеото може да видите какви отговори даде Николаос Цитиридис и коя представителка на британската монархия предпочита за съпруга.