Тази седмица коментатори на актуалните събития в „Преди обед“ са певицата Нети и цигуларят Веско Ешкенази. Ето какво споделиха те за големите обрати в личния си живот.

Нети:
Имала съм много съмнения, че съм осиновена. Не само защото моите родители, Бог да ги прости, бяха много възрастни. Много неща не съвпадаха.

Биологичната ми майка ме е търсила, но не ме е намерила. Отказала се е, но един ден се запознава с наш близък, който й разказва за мен и споделя точната дата на раждане.

Когато обявих, че съм намерила родителите си, много хора започнаха да ми пишат. Споделиха ми много истории за объркани животи. Малко бяха тези, които ме обвиниха, че си правя ПР.

Сега всеки ден се чувам с майка, татко и със сестра си Алекс (водещата на "Тази събота и неделя" - бел. ред.). Билогичната връзка се чувства. С майка си довършваме изреченията взаимно, знаем кой какво ще каже. Така беше и в началото с Дони, когато се запознахме.

Баща ми е забавен, готин артист. С него повече смешки си разменяме. С Алекс за всичко си говорим.

Пожелавам на всеки да не пази тайни, да има силата да сподели. Разбира се, трябва да се избере и подходящия момент.

Веско Ешкенази:
Поздравявам Нети за това, че сподели с всички историята си. Преди 10 години съпругата ми почина от рак на гърдата и аз обявих публично това. Такива неща не трябва да се крият.

Синовете ни тогава бяха тийнейджъри. Справяхме се заедно с трудностите като приятели. Аз станах баща доста млад – на 22.

За добро или лошо, синовете пораснаха бързо покрай този обрат в живота. Сега вече са големи – на 26 и 27 години.

Целия разговор можете да видите тук.