Водещата на "Търси се" – Нели Хаджийска, разказа в „Преди обед“ за семейната почивка в Египет, която я е заредила с енергия.

"Аз съм от хората, които избягват да се страхуват, въпреки че сме в пандемична обстановка, защото контролирам мислите си. Смятам, че ако се страхуваш от нещо, то със сигурност идва при теб. Затова не допускам страха. Винаги пътуваме с децата, така че и този път тя бяха с нас“ – сподели Нели Хаджийска.

Тя не се притеснява и от пътуването със самолет по време на пандемия.

"Единствената разлика е, че сега, когато се качвам на самолет, се вълнувам като малко дете, защото не ми се е случвало отдавна" – пояснява тя.

Нели призна, че местните хора са преобърнали мисленето й. Организаторът на сафари в пустинята я извикал навън и й подарил залез.

„Той ми каза, че всички европейци са кисели и сърдити. Трябва му много време, докато стигне до тях, за да ги отпусне. Освен това европейците си разменят материални подаръци, докато в Египет си подаряват емоции“ – разказа Нели Хаджийска, която за първи път се е гмуркала и е очарована от света на кораловите рифове.

"В Египет жените отказват да работят. Всички, които обслужват, са момчета. Жените искат да работят, само ако мъж инвестира в тях да завършат висше образование. Те стават лекари или някоя друга хубава професия", допълва тя.

„Там си кралица, там си божествена, а тук сме се вдървили. Ако някой ти каже нещо, започваш да мислиш какво има предвид. Превърнали сме се в роботи, които само ходят на работа“ – обобщава водещата на „Търси се“.