„Два дни само ям и само спя. Нищо друго не правя“, сподели Натали Трифонова в „Преди обед“ по bTV. Натали и Димитър Стефанин, които взеха бронзовия медал в танцувалното шоу „Dancing Stars“, споделят за големите метаморфози в отношенията си по време на предаването.

„Аз също бях на спа с DARA“, призна Димитър след края на „Dancing Stars“.

Най-трудните периоди по време на танцувалното шоу за двойката са 2-ра и 8-ма седмица. „Този период беше критичен“, сподели Натали. И двамата с Димитър са силни характери и нелесно успяват да се сработят.

„Всеки си държи на своето“, добави красавицата от bTV. Приятелството между двамата партньори на сцената се заражда точно заради тези критични отношения.

Снимка: bTV Media Group

Цялото тяло на Димитър не спира да трепери по време на последния танц на двойката. „Най-спокойна бях на финала“, откровена е Натали.

Снимка: Цецо Мирчев

По време на подготовката за изпълненията в „Dancing Stars“, Натали иска да се откаже няколко пъти. Моли се на Димитър да направи по-леки хореографии.

„Ако той беше се съобразил с моето желание, нямаше да стигна до финала“, призна Натали. „Аз стигнах до финала само заради него“, добави тя.

Какво призна красавицата за физическото и емоционалното си здраве по време и след „Dancing Stars“ – вижте във видеото.