Водещата на „Геймър“ Натали Трифонова се впуска в търсене на… виртуален мъж.

Колегите ѝ Влади „Deadset“ Рашковски и Величко „Дест“ Василев ще ѝ предложат три опции, наложили се като мачо образи в света на гейминга.

Първият е Джоел от „The Last of Us“ – самотен татко, който след смъртта на дъщеря си кривва от правия път и става контрабандист сред пост-апокалипсиса.

Именно тази професия го сблъсква с Ели – уж еднократен „жив товар”, към която обаче се привързва и припознава като своя дъщеря.

Вторият е „драконът“ сред татковците – Казума Кирю от „Yakuza“. Той прекарва десетилетие зад решетките, обвинен за убийството на патриарха на клана Тоджо. След като излиза от затвора, Казума среща както някогашната си любов… така и невръстната ѝ дъщеря, която остава под негова опека.

Последният вариант пред Натали е „вещерът” Гералт от „The Witcher“. Също като предните двама кандидати за виртуалната ръка на Натали, Гералт блесва като небиологичен баща. Връзката с взетата под опеката му Сири е по-силна от кръвта, магията, че дори и от времево-пространствения континуум.

Кой ще избере Натали и по-важното – какво ще разберем за типа мъже, които ѝ харесват и ѝ правят впечатление – разберете само в „Геймър“ днес от 17:00 ч. по bTV Action.

Гейминг подкаста на bTV Media Group "Двама геймъри и половина" гледайте в YouTube канала ни.