Водещата на предаването CoolT сподели, че може да слуша музиката на Михаела Маринова до безкрай (както се казва и най-новата ѝ песен), затова я е поканила като гост в предаването тази събота.

„Това е една любима моя песен и нямах търпение да я споделя с всички“, призна певицата.

Във видеото Михаела свири на електрическа китара и макар че може горе-долу да свири, в действителност не тя изпълнява музиката от песента.

„Във видеото по-скоро изигравам, че съм толкова добра, а реално истинските китари, които чувате в песента, са изсвирени от Ангел Дюлгеров, обясни тя.

Напоследък певицата се опитва по-често да пише музиката си сама. Надява се вторият ѝ албум, началото на работата по който поставя песента „До безкрай“, да бъде изцяло с авторски песни.

„Тази песен е един мой урок – всички тези въпроси, като любов ли е, когато падат сълзи, обичат ли се тези, дето страдат… всички тези въпроси съм си ги задавала сама на себе си“, разказа Михаела. „Не е лошо да грешим в този живот и не е лошо да допускаме грешките, защото те наистина ни карат да достигаме до истината.“

Тя обеща във втория ѝ албум да има колаборация с международна звезда, но отказа да разкрие коя е тя. Въпреки това Натали Трифонова предположи, че може да става дума за музиканта Джеймс Артър и макар Михаела да не потвърди… най-вероятно ще е точно той.