Мария Илиева е новият треньор в "Гласът на България" и тръгва на национално турне из България, с което ще даде цялата си любов на своите фенове.

"Тази година реших да направя нещо по-различно" - споделя тя в "COOLt..."
На турнето тя ще обиколи и по-малките градове, в някои от тях никога не е имала концерти - Видин, Монтана, Враца, Ямбол, Сливен, Шумен и др. Финалът е на 6 декември в зала 1 на НДК в София.

Миро ще бъде гост на финалния й концерт, но останалите гост-изпълнители обаче Мария Илиева пази в тайна. Нови аранжименти и звучене на песните й очаква всички, които се радват на музиката на певицата.

"Имам прекрасен мъж до себе си и това ми дава свобода!" - споделя тя за това как успява да се справя с всичките си ангажименти. "Той е всичко, от което аз имам нужда като човек, за да се чувствам щастлива, стабилна и смела."

Мария Илиева е майка на две деца - София и Александър

И Миро, и Мария влизат в ролята на треньори в новия сезон на "Гласът на България". Това е 10 юбилеен сезон и ще бъде много специален - издава за предстоящото предаване певицата. 

"Най-интересното за мен е, че има много млади хора - толкова талантливи. Това е изумително! Хора на 16 г. пеят с такова майсторство!"

Какъв талант ще търси в "Гласът на България" Мария Илиева и защо благодари на Бог за своето щастие - гледайте във видеото.