Днес в "Търси се" гостува един от шампионите на България, донесъл хиляди мигове на щастие на всеки българин. Той е най-успешният боксьор нашето време - европейски шампион по бокс в свръхтежка категория през 2012 г. и европейски шампион при младежи през 2009 г. Печели приза "Спортист на годината" за 2012 г. и "Мъж на годината" за 2013 г. Този спорт е заложен в гените му, защото той е син на боксьора в тежка категория от близкото минало - Венко Пулев. Има брат, който също бележи големи успехи в бокса. Казваме добре дошъл на Кубрат Пулев.

"Отдавам успеха си на постоянството. Вярата е също в основата на всичко - човек трябва да вярва и нещата се случват", заяви Кубрат.

"Нашият баща е пожелал да има момчета, за да ги направи боксьори. Баща ми разправяше как ще станем големи боксьори, но никой не му вярваше", спомни си той.

"Когато на 14 години започнах да печеля първите си мачове и станах шампион на България в категория до 47 кг, започнах да си вярвам и си казах, че този човек не е тотално луд", допълни Пулев.

"За мен Кубрат остана един боксьор, който никога не се уплаши", включи се с коментар от Маями легендарният футболист Христо Стоичков.

"Не просто не съм се уплашил, а дори не ми е мигнало окото. И двамата сме много истински хора", каза Кубрат за Камата.

"Хората трябва да работят върху себе се. Всеки трябва да бъде като един висш интелект, който сам да поправя грешките си", заяви боксьорът.

"Интелектът е най-важното нещо - да имаш разум и да разсъждаваш, за да преценяваш ситуациите", допълни той.

"Кубрат като чичо е интересен. Мисля, че му е време да си създаде хубаво семейство и да си има дечица. Предполагам, че ще бъде добър баща. Той дава големи заявки за това, но има потенциала и визията да го направи", каза брат му Тервел.

"Още от малки ние сме орисани от нашия баща да станем боксьори. За мен Кубрат е пример, който следвам в живота си. Въпреки че изглежда суров, сериозен и студен, в него живее едно голямо дете – добродушно, щедро и искрено", допълни Тервел.

"Ние сме тотално различни като хора, макар да имаме общи неща", каза за него Кубрат.

"Не искам да звучи нескромно, но ще съм един перфектен баща. Готов съм за деца от 30-годишна възраст", заяви боксьорът.

Вижте какво сподели Кубрат Пулев във видеото в сайта на bTV.