"К'ва работа е тая, бе... писарушка, млъквай там!" - казва героят на Китодар Тодоров в сериала "Съни бийч", нахлупва каскета си и излиза от стаята. Комедийният талант ще разсмее до сълзи зрителите в хитовия сериал с участието си в него. Той ще се появи с гръм и трясък в новия, 8 епизод от популярната поредица.   

Китодар влиза в колоритен образ, в какъвто досега не сме го виждали. С лекота се превъплъщава в първичния, на моменти агресивен Стойко, селска мутра и братовчед на небезизвестния Стойчо Розата (в ролята Николай Ишков). 

Още с пристигането си в Слънчев бряг, героят на Китодар обръща хотела с главата надолу и всява паника сред гостите. Освен че размахва пушка, Стойко уринира в басейна, нарича персонажа на Явор Бахаров „пардесю“ и унижава служителите. Нелеката мисия да го усмирят се пада на комбинативния Гомес (Бойко Кръстанов) и дипломатичната Виктория (Боряна Братоева). 

"Тук си мирише на море, на мастика и на баджаци" - е друга негова култува реплика от сериала. 

Актьорът храни топли чувства към своя герой.

„Моят персонаж в никакъв случай не е зъл. По-скоро е откровен - каквото мисли, това казва. “, сподели Тодоров в „Преди обед“

Според него сериалът не осмива обществото, но в него всичко е доста усукано. 

"Да мислим за другите - това ни липсва много. Егоизмът го има и тук. А ми се струва, че ще е много по-добре да съпреживяваме неволите на другите хора, да сме толерантни и да ги уважаваме. Тогава дори и да сме простаци, няма да е такъв проблем."

Цялото предаване "Преди обед" гледайте на btvplus.bg