„Работех в Младежкия театър и преди спектакъл загрявах за сцената, като играех тенис на маса с Хайгашод Агасян. Той е много е добър, но усетих, че нещо не му върви играта. Сподели ми, че се е влюбил и поканил момичето у тях. Пуснал й „Бийтълс“, а тя попитала „Немаш ли нещо сръбско?“. Беше доста отчаян. По онова време с него бяхме съседи, живеехме до операта. Отидох у тях и той ми изсвири новата си песен по текст на Недялко Йорданов“ – разказа Аня Пенчева в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Казах му, че песента е велика. Предстоеше ми репетиция с Хачо Бояджиев в НДК и взех Хайго със себе си. Помолих Хачо да чуе песента и ако може, в спектакъла да изпея нея, а не тази, която бе първоначално предвидена. Хайго засвири на пианото, аз запях и нещата потръгнаха“ – сподели актрисата за песента, която всички са слушали в изпълнение на Михаил Белчев.

Аня Пенчева гостува в шоуто непосредствено след края на първия снимачен ден на новата българска комедия „Чичо Коледа“ (реж. Ивайло Пенчев). Във филма тя е баронеса, говори изцяло на немски и „прави секс с по-млад от нея мъж“.

Във видеото горе можете да чуете целия разговор, в който актрисата разказва как е изкарала карантината със Сашо Диков и Петя в планината. В същото време вторият й съпруг Ивайло Караньотов е бил в друго жилище.

„За нас беше нормално, но за комшиите не беше. Отначало ни подминаваха, а накрая ни носеха провизии“ – сподели със смях Аня Пенчева.

Тук можете чуете как тя и Николаос Цитиридис изпълняват „Не остарявай, любов“: