В Деня на народните будители да си припомним едно изпълнение от "Гласът на България", което докосна най-съкровеното и дълбокото в българската душа. Соня и Донко се изправиха в дуел, изпълнявайки красивата народна песен "Лале ли си, зюмбюл ли си". 

Чуйте тази завладяваща песен във видеото. 

Соня и Донко вдигнаха всички на крака със своето космическо изпълнение! Сълзите в очите нямаше как да не бликнат. Но това бяха сълзи на радост и сълзи на гордост. 

Изборът на Галена беше изключително труден, но все пак тя избра Соня да продължи в нейния отбор! Донко веднага беше откраднат от #ДАРА и също продължи напред!

Донко Марков бе сред най-силните участници в четвъртия епизод на кастингите на тъмно в "Гласът на България". Той успя да впечатли и четиримата треньори още на кастингите. 

17-годишното момче от Варна изпя народната песен "Слънце зайде" по начин, който накара и четиримата треньори да го поискат в отбора си. 

"Нищо освен музиката не ме интересува, никога не ме е интересувало вече 11 години", казва той минути преди да излезе на сцената и добавя: "Без каквито и да е очаквания излизам, правя каквото трябва, пък да става каквото ще."

Преди изпълнението си Донко и Соня получиха специални напътствия от Галена и Деси Слава

Ето какво им казаха професионалните изпълнители.