Мария Петрова – едно от най-големите имена в световната и българската художествена гимнастика – ще бъде специален гост в „Търси се“ тази неделя (11 декември) от 12:30 ч. по bTV. Тя е от хората, които рядко допускат медии в личния си свят, но водещите Нели и Меги ще успеят да я развълнуват по изключителен начин.

Снимка: bTV Media Group

За пръв път зрителите ще видят порасналата дъщеря на Мария и нейния съпруг Боби Михайлов – Елинор. Красивото момиче от години живее и учи в чужбина, а сега е в Америка. Тя обаче ще изненада с появата майка си и ще ѝ признае, че винаги се е стремяла да прилича на нея. „Майка ми и баща ми напомнят за тази детска любов, която никога не е изчезнала. Те са едно цяло. Аз съм момичето на тати, мама е по-строгата, но вече сме най-близки приятелки и няма нещо, което да не знаем една за друга“, казва Елинор.

Снимка: bTV Media Group

Откровено пред камерата на „Търси се“ Мария ще разкаже защо изпраща дъщеря си още на 13 години в чужбина и как е приела тяхната раздяла. Звездата на художествената гимнастика ще се срещне и със своята най-голяма болка. Преди почти две години тя губи своя баща в битката срещу COVID-19. Към тази тежка загуба ще я върне нейната майка Елена Петрова. „Две години ми трябваха, за да се справя със загубата на баща ми. Тази липса никога няма да си тръгне като усещане, като тъга от мен“, ще сподели Мария с много мъка.

Снимка: bTV Media Group

В „Търси се“ Меги и Нели ще ѝ поднесат и най-голямата изненада – среща с председателя на Световната федерация по художествена гимнастика – японеца Мори Ватанабе. Той е човекът, който показва пътя на Мария Петрова в света на този спорт. Какво ще разкаже за нея извън професионалните им отношения – не пропускайте да разберете тази неделя (11 декември) от 12:30 ч. в „Търси се“ по bTV!