Готина и луда, така определя себе си Гери-Никол. "По-осъзната съм, знам какво искам от живота и просто го постигам", споделя тя в "Тази неделя". 

Скоро певицата се върна от Доминикана с изключително добри спомени от почивката си. Споделя дори, че не е искала да се прибира, но участията й я чакат. 

НЯМА КАК - ТРЯБВА ДА СЕ БАЧКА!

Тя учи индустриален бизнес и предприемачество. Смята, че освен артист трябва да бъде и бизнес дама, за да се справя по-добре с ангажиментите си. Майка й води счетоводството, но тя е на мнение, че "трябва да е в час с всеки фрагмент от нещата". Майка й отговаря и за стайлинга й. Споделя, че без родителите си не би била

"този артист, човек и душичка"

Гери няма притеснения за атрактивните снимки, които публикува. 

"Закрила съм зърнената култура и останалите неща. Но един артист трябва да провокира. Все пак не сме си сложили расото, не сме деви марии. Има сценичен образ и истински, в който трябва да бъдем деца и душинки."

Признава, че в личния си образ е чисто и невинно създание, дете, което близките й хора познават. 

Това е и истинският й образ, другото е сценично присъствие. 

Последната забележка, която татко й прави, е, че

се лигави в сторитата си в Инстаграм.

Гери обаче е на мнение, че не бива да се променя заради хорското мнение. 

НЕ ДАВАМ НА НИКОГО ДА МИ ПРОМЕНЯ ОБРАЗА

Обича интересния живот и 7 г. след пробива си в музиката признава, че са й се случили много неща. От малка е мечтала именно за такава кариера и дори е писала с лак за нокти по стените, че един ден ще стане звезда. 

Новата й песен се казва "Телефон".

Как понася критиките, как се чувства 7 г. след пробива си, как печели над 500 хиляди последователи и какво тренира за дупе - вижте във видеото.