За изборите, кризата, гласуването и плашат ли се от зимата, която ни предстои - какво мислят известните личности по тези въпроси. 

Epic Bath Guy: 
"Последователите ми искат да могат да си платят тока зимата. Всички култури сме обединени от това да стоим на топло зимата. Крайният потребител не се интересува от брутния вътрешен продукт, а да му е топло зимата. Средностатистическият човек иска да хапва и да е на топло."

Алекс от "Ергенът": "В последните 30 години народът се обезвери. Това им пречи да вярват на думите, които чуват. Нашите предци са се борили за нашия глас, затова трябва да го дадем отговорно." 


Есил Дюран:
"32 години чакам да излезем от тази криза. Мисля, че българите сме най-опитни в кризата. Напоследък политиците не залагат на сатндартните кампания от преди време. Просто рутинно преминават през изборите, защото получават субсидии. Вършат си работата все едно аз да пея една и съща песен в продължение на години и вие да продължавате да ми плащате за това."

Папи Ханс: "Не казвай - няма какво да избера" - написа като послание той. 

Закони, които се спазват, да сме единни и "пичовска България" - това са основните мечти на четиримата гости в "Новите избори Какво следва?"

 А ето как Николаос Цитиридис сравни гласуването и изхвърлянето на боклука.