От лодка в езерото „Ариана“ певицата Елена Брусарска сподели подробности за новия си клип „Сега накъде“, с какво се занимава през последните шест години и защо напоследък всичките й нови дрехи са с котви, вълни или други морски елементи.

„В клипа пера пари, гладя ги, изобщо иронизирам материалните неща. Посланието е, че материалното не е най-важното. Идеята за текста е моя, роди се един ден на караваната на Арапя. Бях се нагледала на жени със силикон и мъже с пари, беше се натрупало разочарование“ – разказа певицата пред Рая Пеева.

От три години Елена и приятелките й са много запалени по плаването, дори са изкарали капитански курсове.

„В началото обикаляхме като туристки по гръцките острови и си стана сериозно хоби. Дори след броени дни пак заминавам за Гърция. Аз съм морско чедо, имаме семейна къща в Царево“ – сподели Брусарска пред камерата на „Преди обед“.

През последните шест години след напускането на групата „Ice Cream“ тя се занимава с разделно събиране на отпадъци и сепариране.

„Хубави бяха времената с „Ice Cream“, бяхме сплотен екип и се разбирахме без думи. След това ограничих музикалните си изяви и го карам по-леко. Сега пея по-скоро за удоволствие“ – поясни Елена, която не иска да говори за мъжа до себе си, защото е в началото на връзката.

„Надявам се лятото да е изпълнено с хубави морски приключения“ – обобщи на финала тя.