Дженифър Цанков е един от най-запомнящите се участници в музикалното шоу "Гласът на България". bTV се срещна с младата рок певица в Пловдив, дни след триумфа й на вокалните двубои.

"В момента работя в един фреш бар, където през деня правя фрешове, салати, даже много хора може да ме познаят там в момента. Но аз съм човек, който никога не го е било срам да живее и по обикновения начин и да живее по начина на един човек на изкуството, защото вкарвам изкуството в работата си", споделя Дженифър.

"Капана го усещам като място, в което има много живот, много цветове, много арт. Може да се открият различни хора", допълва тя.

"За крос битките в момента съм подготвила отново много хард нещо, което се надявам да бъде добре прието. И се надявам даже хората, които не слушат алтернативен рок, да почувстват тази енергия", пояснява Дженифър, която мечтае за женска алтернативна рок група.

"Смятам, че ще е много интересно, защото у нас като цяло няма много жени музиканти, които са насочени към по-хард стил... Представям си групата много готина, с много яки мацки. Основно търся басистка и барабанистка първоначално“, признава певицата.

Не пропускайте да гледате последните вокални двубои за този сезон в "Гласът на България" тази вечер от 20 ч. по bTV!