След финала на бляскавото шоу „Dancing Stars“, коментарите в социалните мрежи започнаха да валят. Много от зрителите на предаването изразиха своето мнение, че победители в танцувалното шоу трябва да бъдат DARA и Джими.

„Отидох на спа и се наспах“, призна изпълнителката за своя първи ден след края на шоуто.

Коя двойка трябваше да спечели танцувалното шоу? – въпросът на Деси Стоянова от „Преди обед“ по bTV, остана без отговор от DARA.

„Всеки един заслужаваше на спечели и да бъде на финал“, откровен е Джими.

Всеки един от участниците тренира по 7 дни в седмицата без почивка, за да се подготви за представянето си във вторник вечер, когато се излъчваше на живо шоуто „Dancing Stars“. Изпълнителката сподели за решението си да участва в танцувалното шоу – „Влизам да тествам волята си и да видя до къде мога да стигна“.

DARA и Джими преминават през много трудности като двойка на дансинга. „Успявахме благодарение на това, че DARA имаше безкрайно доверие към мен“, призна Джими.

Как изпълнителката балансира между двамата мъже в живота си по време на танцувалното шоу?

DARA се учи да балансира между времето в залата и личния си живот по време на шоуто. Ервин – партньор и годеник на изпълнителката, няма право да я докосва по време на участието й в шоуто. „Всичко ме болеше“, призна DARA. Заради тежките репетиции и непрестанните тренировки, тя започва да усеща неприятно дори най-лекия допир.

Изпълнителката коментира и съвсем скорошния си годеж с Ервин. „Очаквах предложението за брак“. Даже отидох да си направя ноктите“, призна с усмивка тя. Ервин е по-различен от всеки друг мъж в живота й. „Отраснал е в семейство с много големи морални ценности, където жената не трябва да се бори, за да бъде уважавана“, сподели тя.

„Аз бях седнала и си бях написала какво искам за моя мъж“, обясни изпълнителката. Какво е написала тя – вижте във видеото.