Галина Продромова не е обикновена жена. Тя е чудесен пример за това как при силно желание, човек може да успява във всичко, което обича да прави. 

Галина е майка, баба и бодибилдър. Тя е печелила един златен и два сребърни медала от състезания по културизъм. Специален гост в "Преди обед".

Продромова влиза във фитнес залата за пръв път, когато е на 45 години. Целта й тогава е да стегне тялото си, каквото желаят и повечето жени, които спортуват. Стъпвайки в залата, Галина дори не подозира, че това ще се превърне в нейна най-голяма страст.

Галина има две дъщери и три внучки. Първоночално близките й не са съгласни с идеята на жената да се занимава с културизъм. По късно обаче роднините на Галина приемат нейното ново хоби и то се превръща в начин на живот.

„Когато човек има подкрепата на близките си хора, е по-нахъсан“ – споделя тя в „Преди обед“ по bTV.

 

До 2006 г. културистката работи в Регионална здравна агенция и няма време за никаква физическа активност. Днес животът й е съвсем различен. Тя тренира двуразово всеки ден – сутрин прави кардио, а следобед тренира с тежести.

„Много ви обичам деца“ – призна Галина със сълзи на очи.

Повече вижте във видеото.

Въпреки успехите на Галина, тя все пак среща и негативни коментари от хората. На тях не обръща внимание. Преглежда ги само от любопитство.

„Това, което правя, ме кара да се чувствам добре, и не обръщам внимание на злобни коментари“ – сподели тя.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK