Участниците в „Островът на 100-те гривни“ получиха почивен ден, но те не подозират, че в такова състезание почивен ден няма. Трима участници от предишни риалити формати пътуват към близък плаж, за да премерят сили в две изтощителни игри и така да заслужат мястото си на „Островът на 100-те гривни“.

Първият от тях е участник във втори сезон на Survivor, когато е само на 19. Днес, 17 години по-късно, той е милионер и идва тук с мисия.

Това е 36-годишният предприемач Мирослав Джоканов.

Снимка: bTV Media Group

 

„В Survivor издържах 42 от общо 52 дни. Разликата от тогава, освен 20-те килограма, е, че имам самочувствие от постиженията си в живота. Моята мисия е да покажа, че бизнес не е лоша дума“ – сподели Мирослав при представянето си.

Снимка: bTV Media Group

„Искам да разчупя мита, че бизнесменът е аморален тарикат, който мисли само за келепир. Има бизнесмени, за които парите не са цел, а средство за реализация на смислени каузи. Точно това беше моето „Школо“ – платформата, която свърза учителите в България с родителите на милион ученици“ – припомни Миро.

Снимка: bTV Media Group

„Такъв смислен бизнес ще бъде и следващият ми, който ще предостави безплатно образование на всички деца по света без значение на техните финансови възможности. Ще създам революция в глобалното образование и първата пушка на това въстание ще гръмне в България, но огньовете му ще стигнат до всяко кътче на земното кълбо“ – убеден е Джоканов.

Снимка: bTV Media Group

„Моята сила е да превръщам парите в стойност. Мисията ми е да градя смисъл и никога няма да спра да правя това, защото що за човек е човек, който не прави света по-добър“ – завърши представянето си Мирослав.

Той очаква да разбере кои са другите двама участници от предишни риалити формати, с които трябва да премери сили и ум, за да остане на „Островът на 100-те гривни“.

 

Целите епизоди на „Островът на 100-те гривни“ можете да гледате на btvplus.bg.