Една от най-силните жени от „Островът на 100-те гривни“ напусна играта - жената, която не се оплаква - Рената.

Дребната брюнетка, която участниците подцениха в началото, не просто се доказа но и беше един от най-богатите участници. Своите гривни тя завеща на Дзами от нейния лагер, който автоматично се превърна в най-богатият човек на острова с цели 15 гривни.

Снимка: Instagram

Как обаче решава да участва в „Островът на 100-те гривни“?

Приятелка на Рената, която живее в Англия и самата тя приема за духовен водач й изпраща линк с кастинга за „Островът на 100-те гривни“. Докато Рената обмисля дали да се запише, отива на консултация с личния си нумеролог, който без да знае за колебанията на Рената относно екстремното риалити, й предсказва, че юни месец ще пътува с голяма група от хора на далечно разстояние.

Така и се случва. А на острова Рената попада и в точния отбор - този на „Нумеролозите“. На Филипините тя се доказва като една от най-силните и издържливи жени. Амбициозна е, но за нея победата не трябва да е на всяка цена. Особено, ако цената коства морала и душевното състояние на участника.

Снимка: Instagram

 

В последния епизод преди „Диксът“ да се завърти и да посочи новият управник на играта за следващите 24 часа, Рената вдига ръка и казва, че иска да си тръгне. 

Снимка: Instagram

„Казах си, че ако остана и се изсмуча чисто емоционално и чисто физически дори здравословно, като се прибера при детето ми, първо ще съм изпуснала рождения му ден, второ няма да се чувствам щастлива и няма да му предам тази емоция, която ме е заредила“, споделя тя.

Вярва, че си е тръгнала в точния за нея момент, заредена с много нови идеи и желание за живот. Обратно в България тя успява да зарадва сина си и да отбележи рождения му ден заедно с него.

„Томас изобщо не очакваше моето завръщане. Той беше с баща си и държеше телефона и очакваше да му звънна за рождения ден. Изведнъж аз се появих зад гърба му и казах „Томас“ и той се обърна шокиран. Беше много хубаво, успяхме да отпразнуваме рождения у ден заедно и това много ме зареди“, разказва Рената.

За да поддържа формата, здравето и красотата си, Рената спортува четири пъти в седмицата, храни се здравословно с домашна храна, заради „Островът на 100-те гривни“ започва да ходи и на плуване.

„Според мен най-важно е хората да живеят вътре в себе си без да се интересуват от чуждото мнение. По този начин ти си най-здрав, най-щастлив. Когато се грижиш за себе си с любов, това те зарежда. Това е и моят начин“, казва брюнетката.

 

Интерес от силния пол никога не е липсвал на Рената. И дори в предаването си пролича колко много я хареса Кирил. Тя споделя, че в момента са в близки приятелски отношения, но нищо повече.

От 5 години Рената е разделена със съпруга си, който е и баща на сина й Томас. След развода е имала само една сериозна връзка, която определя по-скоро като неуспешна.

„Аз съм страшно много в мъжката енергия, грижа се сама за себе си и правя всичко сама, а мъжете не могат да се справят с това. Хвърлят се и не могат да се справят с това“, разказва Рената.

„И като направя нещо малко от моя страна, което на тях не им харесва, то настъпва тяхното его и те вече или се отказват, или започват да ме мачкат, за да са над мен. Не могат да се справят с мен“, допълва тя.

Снимка: Instagram

„А аз съм толкова добра, толкова любвеобилна и толкова си мечтая за това. Искам мъж, който да е над мен, не желая аз да съм водещата“, казва брюнетката.

Сърцето на Рената е отворено за любов. Тя вярва, че правилният човек за нея ще успее да „надвие“ нейната мъжка енергия, но без да я мачка.

„В момента работя усилено върху женската си енергия и правилното й канализиране. Вярвам, че когато си на правилната честота всичко, което е за теб, идва“, споделя тя.

Снимка: Instagram

Вдъхновена от участието си в „Островът на 100-те гривни“ и пътуването до Филипините, сега Рената иска да развие своя Instagram профил и да се насочи към travel инфлуенсърството. Тя обича да пътува, но досега заради времето и средствата не е успявала да осъществи мечтаните пътувания.

Кой е най-големият урок на Филипините за Рената, кой иска да победи и какво още сподели тя, вижте във видеото в началото.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK