Певицата Яна Узунова е вторията отпаднал участник от "Островът на 100-те гривни". Както всичко в живота, лъчезарната Яна приема с усмивка напускането на играта макар и в толкова ранен етап. Жаждата за приключения я завежда на Филипините. Обратно у дома, Яна се впуска в следващото си приключение - да създава собствена авторска музика.

Яна вижда рекламата за предаването по телевизията и веднага си казва, че ще отиде там. Още след първия кастинг певицата казва на семейството си, че най-вероятно ще я гледат скоро на екрана.

Когато получава обаждането, че приета да участва в "Островът на 100-те гривни" семейството й се радва заедно с нея и я подкрепя да се впусне в това приключение. Въпреки леката доза притеснение, близките не я спират.

Снимка: bTV Media Group

Яна сподели най-интересните моменти от предаването и най-вълнуващите истини за живота си след това в специално интервю за ladyzone.bg. Виж повече във видеото. 

С какво се занимава Яна сега?

„Яна сега много се вълнува, защото се занимава с мечтата си от малка – първата любов, която иска да осъществи е да прави собствена музика, авторска.“, отговаря тя.

Последните няколко дни нещата стават на един дъх. На Яна й идва музата и пише песен за преживяванията на острова. Много участници от „Островът на 100-те гривни“ се включват в новата песен на Яна и заснемат клип. Нейна приятелка монтажист монтира видеото. А съвсем скоро предстои Яна да пусне на белия свят първата си песен.

 

Нещата, които не може да потисне у себе си са жаждата за приключения, за разнообразие, за раздвижване на живота, разчупване на ежедневието.

„С годините ми става все по-трудно да стоя на едно място. Винаги търся нещо ново. А преди бях много затворена, не исках да си мърдам от вкъщи. Сега колкото по-надалеч мога да отида, толкова по-добре.“, споделя тя.

 

Животът на Яна все още е между Варна и София, но притегателната сила определено е към родния й град.

„Там дишам много по-свободно и морето изключително много ми липсва.“ - казва за родния си град Яна.

Тя продължава да лавира  между столицата и морето. Тази година се опитва да напусне София, но не й се получава.

Певицата обича да се занимава с 1001 неща наведнъж. Най-новото й начинание е обучение по ерготерапия.

„Следващото предизвикателство пред мен ще е това да създавам нова музика, защото дори и в днешни дни това не е толкова лесно.“

Мечтае си да пътува и да посети всяко кътче на Земята. Следващата дестинация, която е в списъка й е Хаваите. Любовта за Яна присъства в различни форми и измерения. Самата обожава природата и животните. Изпитва любов дори и към буболечките. 

В личен план лъчезарната певица е имала различни преживявания, включително и доста разочарования. 

„Ако говорим за романтична любов, в момента съм в творческа пауза. Примирила съм се, че дори и да не се случи, аз пак ще съм окей със себе си. Но да създам семейство винаги ми е било мечта.“ споделя тя.

Шериф е един от най-естествените участници в предаването според Яна и тя силно се надява той да спечели голямата награда.

„Научих, че мога да бъда много по-силна отколкото предполагам.“ - каза тя.

Певицата признава, че не е била подготвена за социалната игра, но пък успява да преодолее най-големият си страх на Филипините - да е изолирана далеч от обществото.

Кой е най-добрият приятел на Яна на Филипините, кой е хъркал на острова и коя е песента на победителя, която тя ни изпя, вижте във видеото горе.