Фолк звездата Лепа Брена пусна своя колекция от дамски чорапогащи, за които твърди, че прикриват целулита и разширените вени, както и че са идеални за по-възрастни жени. Това съобщиха редица  сръбски медии.

Брандът на музикалната дива се казва Lady B. "Красивата жена" решава да започне този бизнес, заради  "всички негативни коментари, които обществото прави за външния вид на жените над 50".

Самата изпълнителка е бивша състезателка по баскетбол. Висока е, а красивите й крака са зашеметявали хиляди нейни фенове. 

Новият продукт определено е иновативен. В състава си има хиалуронова киселина и златни наночастици.

"От 40 години пея и танцувам на високи токчета и е доста уморително. Вече една година нося специалните чорапи и се чувствам свободна и комфортно с тях", казва певицата, цитирана от postsen.Tя получава оферта да продава дамските чорапи в Италия на цена 100 евро. За Балканите обаче певицата не смята, че сумата е подходяща.

"Не искам този продукт да може да бъде закупен от няколко човека, той е предназначен за всяка жена – готвачки, камериерки, певици, балерини, всички, които имат проблем от дълго време, така че ще се продава на цена от 20 до 30 евро“, заявява тя.

В български левове цената на чорапогащите е около 50 лв. 

Продуктите се произвеждат в Италия от полиамид и еластан по специални спецификации, a платът за изработка пристига от Испания, където е и патентован.

Линията са 3 - Celebrity, Еlegance, Midnight. 

 

Цената зависи и от плътността (DEN) и вида на продукта. Трикотажната линия Lady B Celebrity съдържа хиалуронова киселина и златни наночастици, които ги правят много издръжливи. Серията Lady B Elegance е предназначена за дамите, които се нуждаят от дамски чорапи от размер 5 или XL до номер 8 или 3XL.

Промоцията на модната линия се състоя в Скопие. Лепа Брена е имала подкрепата както на своя съпруг Боба Живожинович, така и на доведената си сестра. 

В Нови Сад пък се извиха опашки от желаещи да си закупят новия продукт на известната певица.