На 40-ия си рожден ден Парис Хилтън обяви годежа си с бизнесмена Картър Риъм. Вълшебният миг се е случил на 13 февруари на частен остров, където влюбените са празнували наближаващия юбилей.

За добре подготвената фотосесия богатата наследница на прочутата хотелиерска фамилия бе избрала бяла рокля на Retrofête с балонни ръкави, дълбоко деколте и цепка.

Модните експерти по света веднага провериха, че тази рокля вече не се продава, но намериха доста сходен модел на същия бранд, който може да се закупи от тук за 1060 евро.

Снимка: Retrofête

Пръстенът, който Парис получи, е на Jean Dousset, правнук на прочутия бижутер Луи Картие. Експерти коментират пред списание HELLO!, че цената му е поне 3 милиона долара.

„Последната година бе под знака на коронавируса. Като човек, който постоянно пътува, имах шанса да постоя вкъщи и да оценя кое е важно за мен. Връзката и времето, което прекарах с Картър, бяха дар за мен. Развълнувана съм да започна нов етап в живота си“ – написа вчера Парис по повод годежа.

През януари тя призна, че е започнала инвитро процедури, защото само така може да е сигурна, че ще се сбъдне желанието й да има разнополови близнаци.

„Вярвам, че да имаш семейство и деца е смисълът на живота. Реших да забременея, защото най-накрая намерих човека, с когото да създам семейство“ – сподели Парис. Двамата с Картър Риъм се познават от над 10 години, но връзката им започва през 2019-а.

Бизнесменът навърши 40 години преди две седмици – на 5 февруари. Той е роден в Чикаго и е завършил Колумбийския университет. Заедно със своя брат са създатели на алкохолния бранд VEEV Spirits.

Още снимки от годежа на Парис Хилтън можете да видите в нейния сайт.