Еротичният модел Моника Валериева гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, облечена в предизвикателна рокля на София Борисова.

Тя обясни, че е избрала шоуто за първата си тв изява след 3-годишна пауза с думите „май си най-актуален и рейтингов“.

Моника призна, че сега няма връзка с мъж и сама се грижи за себе си. На въпроса „Арабският свят ли е твоята G-точка?“, тя уточни, че пътува до Дубай само за почивка, а в Доха е живяла 1 година, защото преди три години е имала връзка с местен мъж.

„Приех исляма, но не заради мъж. Хареса ми, че молитвите им са като песни. Най-накрая имам респект към нещо в живота си“ – сподели красавицата, а на коментара на Николаос, че е твърде разголена за мюсюлманка, отговори, че не всички жени ходят с бурки.

Моника потвърди, че досега е получила пет предложения за брак. Приела и петте, за да не травмира мъжете.

„В края на краищата ти не се жениш на следващия ден. Приемаш и после каквото сабя покаже. Е, при мен сабята показва, че не става. Предлагала съм да върна годежните пръстени, но мъжете са кавалери и не ги взимат“ – признава Моника.

Тя сподели, че с дизайнера Филип Плейн е била няколко месеца.

„Той ми предложи всичко, но не и брак. Не се забавлявах и на тази снимка, която сега показвате, си личи. Връзка с такъв човек не е за мен“ – разказа моделката, без да даде повече детайли.

Във видеото горе можете да чуете целия разговор, в който Моника разкрива, че след обира в жилището й е загубила бижута за 400 000 лева и 100 000 евро кеш.