В България представянето на H&M x Giambattista Valli вече е факт, 3 дни преди официалната премиера във физическия магазин и онлайн. Родни звезди се докоснаха ексклузивно до колекцията, сред които Поли Генова, Славена Вътова, Теди Велинова и Диляна Попова.

Джамбатиста Вали е дизайнер, който добре знае как се създават рокли, чиято съдба е да бъдат забелязани. Спомняте ли си яркорозовата рокля, с която Дженифър Лопес се появи на събитие в края на миналата година? Е, точно за това говорим – изящество и уникален почерк в негов стил.

 

 

Затова и най-чаканата модна колаборация за сезона е тази между италианския дизайнер и шведския гигант H&M. Тя ще бъде пусната в продажба на 7 ноември 2019 година (нямаме търпение), а преди това няколко събития ни показаха предпремиерно някои от моделите, до които и българските потребители ще могат да се докоснат единствено в магазина в София на бул. „Витоша“ 6. За всички останали, които нямат възможност да отскочат до конкретния магазин, остава вариантът поръчка онлайн на hm.com.

В емблематична фигура и модел на колекцията се превърнаха Кендал Дженър и червената тюлена рокля, която от май месец, когато беше представена предпремиерно част от лимитираната серия, се върти почти навсякъде.

 

 

 

 

Но колекцията съвсем не е само червен тюл, а и бродерии, дантела, флорални мотиви, изящни кройки, street детайли и ренесансов привкус – по всичко изглежда, че в нея има по нещо за всеки.

 

А в галерията ни може да разгледате голяма част от моделите в колекцията H&M x Giambattista Valli, която беше представена в Рим в края на миналия месец.