В тази статия оставяме настрана късите поли и високите токчета. Те са за секретарките, които обичат да им е неудобно през цялото време, да крачат из офиса непрекъснато, за да показват мини пола и дълги крака. В нашата статия става въпрос за дамите, които се чувстват комфортно в своята кожа, обичат своето тяло, но не им достига един малък елемент във външността, за да бъдат секси. Какъв може да е той?

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosНа помощ идват подръчните материали. На всяко бюро в офиса винаги се намира поне по един молив. И както си говорим, че не е нужно да ни се вижда бельото, за да изглеждаме привлекателно, вземете този един молив (добре подострен, за да се забие по-лесно) от вашия органайзер, хванете косата си, оформете я небрежно в кок и забодете молива, така че да фиксира секси бизнес прическата ви. Така няма да се налага да си показвате бельото, за да изглеждате привлекателна в очите на колегите. Не забравяйте, че вратът също е зона, която е не по-малко привлекателна за повечето мъже.

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosНяма нищо по секси от комбинацията риза с вратовръзка. В някои случаи посланието е почти първично – не показвате нищо от плътта си, тъй като връзката и ризата обгръщат плътно врата ви и от деколтето не се вижда дори сантиметър, и в същото време мъжките фантазии не спират да се вихрят, чудейки се какво има там, и желаейки на часа да развържат възела и да разберат. На това му казваме интелигентно привлекателна жена.

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosОчилата отдавна не се използват само и единствено, когато се опитваме да разчетем някой ситен шрифт, нали? Необходими са ни и, за да предпазим очите си от вредното лъчение на компютъра, както и… за да изглеждаме секси в офиса. Особено привлекателни ще бъдем, ако очилата ни не се намират на обичайното си място, а подъвкваме кокетно дръжките им?