Кейт Мидълтън облича едни и същи рокли, палта и костюми по няколко пъти. 

Херцогинята на Кейбридж няма проблем да повтаря аутфитите си, въпреки че знае, че модните критици следят под лупа как се облича. Тя обаче прилага някои хитри трикове, когато комбинира роклите с аксесоари. 

На церемонията Earthshot в Лондон тя се появи с дълга, елегантна рокля в цвят лавандула. Тоалетът бе комбинирала със сребрист дизайнерски колан на Александър Маккуин. Но Кейт носи тази рокля и 10 години по-рано - на наградите BAFTA. Тогава обаче херцогинята бе слажила колан с цвета на роклята. 

Снимка: Getty Images

 

През 2013 г. херцогинята облече костюм на "Долче и Габана" за важна конференция в Лондон. Седем години по-късно, на посещение в детска болница, кейт бе в същия костюм. единствената разлика бе в прическата й. 

Снимка: Getty Images

Миналата година съпругата на принц Уилям избра рокля в тъмносиньо и блестящи орнаменти за гала вечеря в двореца Бъкингам. Това беше същата рокля, която тя облича на посещението им в Индия през 2016 г. Тогава обаче херцогинята носеше наметало, а косата й бе прибрана на кок, ниско на тила. 

Снимка: Getty Images

 

Тоалетът, с който e на кръщенето на принц Джордж, носи, леко промене, 3 години по-късно. Бежовото скао с яка тип жабо е премодулирано, така че да съответства на дрескода за градинско пари в двореца.

Снимка: Getty Images

През 2014 г. на посещение в Австралия Кейт носи тревистозелена рокля с дълги ръкави. Тя е част от колекцията на дизайнерката Катрин Уокър. Със същата я виждаме и на Шоуто на цветята 2 години по-късно. 

Снимка: Getty Images

Принципите, които следва Кейт, когато се облича са два основни.

Първо - тоалетът да бъде съобразен със събитието, което посещава. И второ - между двете поредни обличания на рокли, костюми или палта да е минало достатъчно време. Обикновено това са не по-малко от 2 години.