Снимките на еднакво облечени майка и дете винаги са будели радост у нас. Но тъй като абсолютно еднаквите десени с абсолютно еднакви модели ни идват малко в повече, ние ви даваме някои малко по-различни предложения на тази прекрасна тенденция - еднакви, но различни тоалети. 

Представяме ви варианти както за майка и дъщеря, така и за майка и син. Имаме и още нещо: тези тоалети не само си отиват, но и са по последните модни трендове това лято - райе, бяло, дантела, миди дължини. Какво по-хубаво?

#Днес избора на аксесоари сме оставили на вас - тъй като оценяваме нуждата от комфорт, която майките и децата имат. Ще ви дадем само лек намек: всеки от предложените аутфити се съчетава прекрасно с чисто бели обувки - било то маратонки, гуменки, пантофки или сандали. Не забравяйте да поставите удобството и мобилността на децата ви на първо място, защото докато дамите сме с лека мазохистична настройка в името на добрата визия, то малчуганите имат нужда от достатъчно голям комфорт, че да могат да бъдат в постоянна динамика. 

#Дамската ви чанта също е по ваше предпочитание - наясно сме, че като майки вероятно ви се налага да носите всевъзможни неща, за които често се изненадвате и самите вие. Заради това изберете раница, чанта тип торба, клъч или всяка форма и модел, които отговарят на нуждите ви.

Разгледайте галерията и се възползвайте от предложенията ни. Ние ви обещаваме, че ще привлечете погледи на възхищение и захлас!