Елегантна, стилна и представителна визия в съчетание с изтънчени и съвършени обноски точно на място, а мястото е Белият дом във Вашингтон. А тя е Анджелина Джоли, която може да изглежда еднакво добре на червения килим с лъскава рокля, на среща с кралски особи или президенти, или в някой бежански лагер, докато помага на недохранени деца.  

47-годишната актриса и майка на 6 деца присъства на вечеря в Белия дом, организирана от Джо Байдън и неговата съпруга в чест на президента на Южна Корея Юн Сук Йол и първата дама на Южна Корея Ким Кин Хи.

Снимка: Getty Images

Облеклото и аксесоарите бяха подбрани внимателно – бяла ефирна рокля до земята с акцент на кръста и бял блейзър, преметнат на раменете. Визията беше завършена с клъч в златисто, обувки в бронзово и перлени обеци и огърлица.

Кавалерът й за вечерта беше синът й Мадокс Джоли-Пит, който беше заложил на класиката – черен костюм, бяла риза, вратовръзка и официални обувки.

А причината Джоли и синът й да присъстват на официалната вечеря може би се крие в избора на младежа на висше учебно заведение. През 2019 година той записа да учи биохимия в университета Yonsei в Южна Корея.

Снимка: Getty Images

Вижте какво споделя Анджелина Джоли за майчинството във видеото: