За Анджелина Джоли настъпи този момент от живота, в който едно по едно децата й поемат по свой собствен път. Най-големият й син Мадокс официално е студент. Най-тъжната част за 44-годишната актриса е мястото, на което ще учи детето й – Южна Корея, която се намира на другия край на света. Кадри, на които Анджелина придружава сина си в първия му ден в учебното заведение, ни трогнаха истински, знаейки добре, че Джоли е много привързана към шестте си деца.

Във видео, разпространено от университета Йонсей, една от най-красивите жени на планетата споделя, че днес е денят, в който си тръгва от Южна Корея и оставя Мадокс.

„Опитвам се да не плача“, добавя холивудската звезда.

Успокоение е все пак, че университетът Йонсей е сочен като най-доброто висше учебно заведение в страната. Дисциплината, която е избрал Мадокс е биохимия, след като всички си мислеха, че той ще поеме по стъпките на известните си родители. През 2017 година той стана изпълнителен продуцент на филма „Първо убиха баща ми“.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Getty Images/Guliver PhotosМадокс е осиновен от Анджелина Джоли през 2002 година, когато е само на 7 месеца. Тогава актрисата е омъжена за втория си съпруг Били Боб Торнтън. Джоли се събира с Брад Пит, с когото осиновяват още две деца и имат три биологични.