.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Анджелина Джоли: Злите жени отказват да следват правила, в които не вярват

Стела Костадинова | преди 6 седмици
Анджелина Джоли
Снимка: Getty Images
Сп. "ELLE" публикува статия от Анджелина Джоли, в която показва силна позиция в защита на жените

Анджелина Джоли е една от най-популярните знаменитости в Холивуд. Една от най-известните й роли е тази във филма „Господарка на злото“ (“Maleficent”). Лентата разказва историята на злата орисница от приказката “Спящата красавица“ и ни напомня, че зад всяко "лошо" действие има история, която да научим преди да съдим. Всеки, който е харсва героинята на Джоли - Злодеида, със сигурност знае, че този октомври предстои втора част на филма. Ето защо за септемврийския брой на американското сп. ELLE Анджелина разказва своя поглед върху „злите жени“ в обществата. В сайта на списанието месец по-рано публикуваха част от материала заедно с блиц интервю със звездата. Най-интересното можете да прочетете тук:

Злата орисница Злодеида и кралица Ингрит влизат в зловеща битка в "Господарка на злото 2" (ВИДЕО)Гледайте новия трейлър на филма с Анджелина Джоли

 „Ако живеех в по-ранни времена, досега щях да бъда изгорена на клада, просто заради това, което съм като човек“

"Потресаващо е колко често жени, които се влизат в политиката на демократични държави, са описвани като вещици".

"Оглеждайки света, трябва да си зададем въпроса: "Защо се отделя толкова много енергия в опити жената да остане на второстепенно място в обществото?"

„Злите жени са тези, които отказват да следват правила, в които не вярват. Такива са дамите, които не се отказват от гласа и правата си, дори когато животът им е в риск“.

"Всеки индивидуално трябва да открие себе си. Мисля, че жените често излизаме от собствения си житейски път, заради вродения ни инстинкт да се грижим за другите и да се приспособяваме към очакванията на околните".

„Няма как да не съм горда от мъжете, в които са се превърнали синовете ми и взаимното уважение, което имат със сестрите си“.

"Често казвам на дъщерите си, че най-важното, което трябва да направят, е да развиват ума си. Винаги можеш да сложиш красива рокля, но как изглеждаш отвън няма значение, ако не си интелигентен".

Анджелина Джоли
Снимка: Getty Images

Джоли доказва думите си, че следва собствените си желания и в професионален план. Актрисата обяви, че ще се присъедини към света на Марвел. Там тя „ще работи 10 пъти по-усилено, за да стане част от семейството на супергероите“. Едва ли ще е трудно, защото тя вече е открила извора на своята суперсила – самата тя.

Делото за попечителство между Брад и Джоли се разгорещява: Анджелина може да загуби децата

Нека не забравяме и блиц инервюто с Анджелина:

1. Любима храна?

Чай и шоколад

2. Домошар или номад?

Номад

3. "Ролинг Стоунс" или "Бийтълс"?

"Клаш"

4. Любими неща за колекциониране?

Книги

5. Плаж или планина?

Пустиня и джунгла

6. Ниски или високи обувки?

Има си време и място и за двете

7. Куче или котка?

Две кучета, хамстер, заек, змия и гущер - домът ни е като зоологическа градина

8. За какво си най-благодарна?

Децата и свободата ми

9. Неизпълнено желание?

Аз съм едва в началото

Източник:

сп. ELLE

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?