.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Делото за попечителство между Брад и Джоли се разгорещява: Анджелина може да загуби децата

LadyZone.bg | преди 31 седмици
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Делото за попечителство за шестте деца на Анджелина Джоли и Брад Пит продължава вече повече от 20 месеца, след като холивудската двойка подаде документи за развод през септември 2016 година.

Бранджелина никога няма да се съберат: Анджелина Джоли с нов мъж до себе си

Според ново съдебно разпореждане, издадено миналата седмица, Джоли се задължава да обясни на децата, че „съдът е решил, че за тях е вредно да нямат връзка с баща си“ и че те „са на сигурно място с него“. От съществено значение според съда е децата да поддържат здрави взаимоотношения и с двамата си родители.

джоли-пит
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джоли дори е застрашена от това да загуби попечителството над децата, ако не бъдат изпълнени препоръките на съда, а именно - ако актрисата не предприеме стъпки за подобряване на връзката им с техния баща.

джоли-пит
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Според CNN съдебното решение очертава и как и при кого шестте им деца да прекарат лятото – двамата актьори трябва да съставят общ график, в който да разделят времето на децата си между Лос Анджелис и Лондон. И все пак Анджелина към този момент запазва основното физическо попечителство над тях, а Брад Пит има право да ги чува по всяко време по телефона.

джоли-пит
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Една от най-известните двойки в света реши да се раздели през септември 2016 година, като малко след това двамата подадоха документи за развод. Джоли поиска пълно попечителство над децата – биологичните й с Брад  - Шайло, близнаците Нокс и Вивиен, както и осиновените Мадокс, Пакс и Захара.

джоли-пит
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите