Милена Соколова със сигурност е участничката в "Ергенът" с най-елегантен изказ, автентична визия и огромни познания в различни области на науката. Вероятно няма да я запомните с бъбривост и провокации и по-добре. Тя остана без роза в романтичното риалити „Ергенът“, но прие това с изключително разбиране.

Кой аромат Милена асоциира с най-хубавия си момент в предаването и целия разговор гледайте във видеото.

Последвайте ни в канала в YouTube.
Слушайте и в Спотифай.

На остров Родос Милена не успя да открие любовта с Алек, но е открила нови билки с чудесен аромат. Именно тях асоциира с най-хубавите си моменти в предаването. 

Милена остана без роза и именно това е моментът, в който започва да си задава въпроси, които не я оставят дълго време.

„Едва след като гледах епизода с напускането ми, разбрах, че всъщност той постъпва достойно и честно с мен“, обясни тя.

Снимка: Евгений Милов

Участието на Милена в предаването провокира коментари, свързани с липсата на стратегия и увереност в нея. За нея това обаче не е най-важното.

„Важното е да бъдеш откровен и открит, за да може човекът отсреща да прецени дали е готов да приеме това“, сподели тя. Тя не си прави стратегии нито в "Ергенът, нито в живота. Единственото за което мечтае на този етап, е да отвори свое ателие, в което да композира различни аромати и етерични масла.

Милена признава, че все още е неуверена, но се приема такава, каквато е.

„Необходимо е малко повече самочувствие и твърдост“, добави парфюмеристката.

Неувереността й може би има своите корени още в детството. Участничката в „Ергенът“ преминава през много трудни моменти в тези години. Кои са те и на какво я научават вижте във видеото.

В днешния ден обаче присъства абсолютно категорично, осъзнато и с отношение към природата. Темата за опазването на околната среда е сред тези, които много вълнуват Милена. Тя рециклира боклука си вкъщи.

„Много съжалявам, че в България няма успешни системи за рециклиране като в Германия например"

Тя събира органичните отпадъци вкъщи, за да ги използва за градината, която сама поддържа.

Животът на Милена след „Ергенът“ е вълнуващ, защото зрителите на предаването показват доброта и искрени намерения. Спират я по улиците и я поздравяват. Тя не търси свой любим, а се оставила по течението на живота.

„Мъжът до мен си го представям като човек с голямо и добро сърце, интелигентен, уважаващ другите хора, отговорен и толерантен“, сподели участничката в романтичното риалити.

Маги или Надежда? Вижте коя избира за свой фавори Милена във видеото.

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.