Този текст е написан единствено за забавление. Авторът не агитира за Луна, но уважава включването й в предизборната кампания.  

Вчера певицата Луна се кандидатира за президент.

„Правя го с любов, с удоволствие и смятам, че успехът тепърва предстои“, заяви тя пред медиите.

Прегледахме биографията на певицата и открихме няколко факта, които могат да й гарантират доста добро представяне на изборите.

Народен човек
Луна е родена на 2 април 1971 г. в Шумен и животът на обикновените хора й е познат. Тя е народен човек. Дори мейлът й е в abv, а не в някоя американска платформа, предпочитана от жълтопаветния елит.

Работи от малка
Трудолюбива е. Още от 15-годишна пее по заведенията. 

Бунтарка
Изключена е от Математическата гимназия в родния Шумен заради изпълнението на песен със скандален текст. По онова време е запалена по метъла, а освен това е нудистка.

Мистична
Луна е убедена, че името й носи късмет и твърди, че се чувства особено при пълнолуние. Всъщност повечето жени се чувстват странно при пълна месечина, но малко мистичност и загадъчност никога не са излишни.

Международен опит
Певицата е живяла в САЩ, така че има опит в дипломацията.

Опит в банковия сектор
Луна бе един от вложителите в КТБ и протестираше активно пред банката след фалита й. Тук всъщност попадаме и на друго нейно качество – тя е протестър.

Своеобразният олтар на Луна в нейния мезонет, който тя продава от няколко месеца
Снимка: YouTube/Luna Music Official

Изобщо не е боса
Луна има у дома цяла стая за обувките си, които са й страст. Така че тя не е боса поне в буквалния смисъл.

Откровена е
През 2009 г. певицата призна пред Азис, че има 9 корекции по тялото.

Щом иска нещо, стиска го
През 1999 г. албумът й „Искам го - стискам го“ е спрян от Министерството на културата заради двусмисленото заглавие. В крайна сметка албумът излиза, като Луна обяснява, че става въпрос за тотофиш и песента е посветена на тотоманията. 

Спестовница
Певицата продава луксозния си мезонет от 300 кв. м за 430 000 евро. Не знаем каква е причината, но имаме две позитивни версии. Едната е, че Луна е честна и иска сама да финансира предизоборната си кампания. Другата е, че е толкова уверена в победата и знае, че скоро ще се премести да живее в резиденцията в Бояна.

Вижте луксозното жилище в това видео, което Луна е публикувала в своя YouTube канал.

Всичко останало е казано в песните на Луна, една от които дори е озаглавена „Луна президент“. 

 

Ще гласувате ли за Луна?