За връзката между Том Круз и децата му се знае малко. Затова и всичко свързано с двете осиновени от него и Никол Кидман деца – Бела и Конър, както и общото му дете с Кейти Холмс – Сури, вълнува изключително много пресата.

Какъв баща е звездата от „Мисията невъзможна“ не можем да кажем, но последната снимка, която развълнува изключително много феновете на 61-годишния актьор, е такава, на която той влиза в кадър с двете си осиновени деца. 31-годишната Изабела и 29-годишният Конър се появяват заедно с баща си на снимка за първи път от 15 години насам.

Фотографията е групова и е изключително рядка. Публикувана е от аса на Националната футболна лига на САЩ Дерик Брукс в профила му в Инстаграм.

На снимката Конър е застанал вдясно, с шапка, дънки, бяла тениска и син елек и показва вдигнат палец, а лицето на сестра му Изабела наднича от средата на фотографията.

Уникалната снимка е направена по време на хокеен мач в края на миналата година, но по ред причини остава незабелязана от медиите.

Том Круз и Никол Кидман се женят през 1990 година. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма „Дни на грохот“. Осиновяват две деца – Изабела Джейн и Антъни Конър.

Снимка: Getty/Instagram

Актьорът подава молба за развод с Никол Кидман три дни преди 10-годишнината от брака им. Смята се, че той е по-близък с двете си осиновени деца, отколкото с Кидман, заради афинитета им към сциентологията.

Снимка: Getty/Instagram

През 2005 г. Круз се запознава с друга своя колежка – Кейти Холмс. На 17 юни 2005 г. 44-годишният тогава актьор прави предложение за брак на 27-годишната Кейти на върха на Айфеловата кула в Париж. На 18 април 2006 г. се ражда дъщеря им Сури, а няколко месеца по-късно двамата се женят. Разводът им става факт през 2012 година на фона на спекулации, че Кейти се опитва да отдалечи дъщеря си от Сциентоложката църква.

Снимка: Getty Images

От години се носят слухове, че Том Круз и дъщеря му Сури не са се виждали от повече от десетилетие, той не я търси, а тя не се интересува от него и кариерата му. Официални коментари по темата никога не са правени нито от актьора, нито от бившата му съпруга.