Холивудските актьори Хю Джакман и Райън Рейнолдс се закачат в социалните мрежи от години. Двамата имат само един общ филм - не особено успешният сред публиката и критиците "X-Men Началото". В специално записано видеообръщение Рейнолдс в образа на Дедпул казва: "Австралия, имаме дребен проблем - ти ни даде Върколака и ще си платиш за това", след което добавя: "Нищо против Хю нямам, страхотен човек е, истинска легенда. Но този филм беше дъното на кариерата ми". 

Австралиецът не му остава длъжен и отговаря с видео, в което държи маска с лицето на Райън и говорейки от негово име, призовава феновете си да се облекчат върху звездата му на Алеята на славата в Холивуд.

Рейнолдс отвръща на удара с коментар под снимка на Джакман с почитатели в Китай: "Сигурен съм, че това са протестиращи".

Малко по-късно пък, с помощта на Джейк Гиленхал, Хю кани врага си на парти със задължителен дрескод грозни коледни пуловери, където Райън се оказва, всъщност, единствения гост с такава дреха.

Дните на шеги обаче са зад гърба на двамата супергерои. Причината е проектът All In Challenge, който стартираха Робърт Де Ниро и Леонардо Ди Каприо миналата седмица.

 

 

В пост от Инстаграм Хю и Райън разкриват, че родовете им съперничат от древни времена, защото едните имали бизнес с джин (Рейнолдсови), а другите с кафе (Джаксънови). Карантината обаче слага край на тази нетърпимост и двамата ще продават лимонада, заедно с детето на случайно избран човек, дарил между 10 и 100 долара за каузата