Виктория Бекъм е била тормозена „физически и психически“ в училище. Това разкрива 45-годишната дизайнерка и футболна съпруга в интервю за Glamour UK.

Според нея такива събития в живота й са я научили как да се държи с околните и да показва на дъщеря си Харпър, че момичетата трябва да се отнасят добре една с друга.

„Бях тормозена много в училище, физически и психически  и фактът, че мога да говоря с Харпър за това и как момичетата трябва да се отнасят мило една с друга... Използвам собствения си опит, споделяйки това“, заявява преди време за британското издание Виктория Бекъм.

Това съвсем не е първият път, в който Бекъм се престрашава да говори за кошмарните години като ученичка.

„Средното училище беше ад. Децата вземаха кал от локвите и я хвърляха по мен, а аз просто стоях там, сама. Нямах никакви приятели“, заявява през 2011 година за OK! мagazine Бекъм.

В интервюто Виктория говори още за приемането на процеса на стареене и как се е научила да обича бръчките си.

Споделя, че навлизането в света на красотата й е помогнало да бъде по-уверена и освободена.

Модната икона заявява, че години е изпитвала несигурност за външния си вид, обвързвайки липсата на увереност частично и с факта, че била тормозена като ученичка.

Бившата спайска дискутира и значението на това да бъде добър пример за своите четири деца, особено когато става дума за навици по време на хранене.

„Когато имаш деца, трябва да гледаш в перспектива. Те виждат всичко. Затова никога не бих седнала на маса с децата си и да пропусна хранене. Те имат нужда да виждат, че тяхната майка се храни здравословно – трябва да се покаже на малките хора как да бъдат здрави и щастливи такива каквито са.“